JS Bygg & Måleri logotyp
Facebook icon

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

På JS Bygg & Måleri är hög kvalitet, förebyggande miljöval och en säker arbetsmiljö något som vi aldrig tummar på.


Kvalitetspolicy

JS Bygg & Måleri ser alltid till att överlämna enligt överenskommelse inom utsatt tid med ett alltid lika professionellt utförande. Vi arbetar ständigt med att minimera antal fel, säkra hög kvalitet, skapa långsiktiga resultat och framförallt med att tillgodose kundens behov och förväntningar. Det ska vara ett rent nöje att arbeta med oss!


Miljöpolicy

Vi på JS Bygg & Måleri känner ett stort ansvar över vår verksamhets miljöpåverkan. För att minska vår miljöpåverkan arbetar vi förebyggande, använder miljöklassade bilar och använder i största möjliga utsträckning miljöanpassade produkter. Vi följer givetvis de utsatta lagar och föreskrifter som gäller vårt område.


Arbetsmiljö

Vi arbetar långsiktigt med att säkerhetsställa arbetsmiljön och säkerheten på våra arbetsplatser. Vi följer alltid upp avvikelser och risker för att framtida projekt ska ha ytterligare stärkt arbetsmiljö och säkerhet.


ID06

Text från ID06's hemsida:
"Syftet med ID06 – Allmänna bestämmelser om legitimationsplikt och närvaroredovisning – är framför allt att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen."

»Länk till ID06's hemsida (öppnas i nytt fönster)

Måleriföretagarna

Text från måleriföretagarnas hemsida:
"För kunden är det en säkerhet att veta att entreprenören är med i en branschorganisation, med tillhörande avtal, försäkringar och expertis."

»Länk till Måleriföretagarnas hemsida (öppnas i nytt fönster)